Workshop Schatgravers

 Kindercoach Aapie biedt verschillende workshops van het spel Schatgravers. Schatgravers is een avontuurlijk kaartspel dat verbindt, inspireert en raakt. Een spel dat alleen maar winnaars kent en een boost geeft aan je zelfvertrouwen en waardering. Een prachtig spel dat gespeeld kan worden in elke gewenste samenstelling. Je kunt het spelen met je kinderen, je vrienden, je familie, je collega’s, noem maar op. En als kinderen weten hoe het spel in elkaar zit, kunnen ze het zelfs zonder begeleiding spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Wil jij weten hoe je het spel speelt en inspiratie opdoen om het spel ook op andere manieren in te zetten dan de traditionele speelwijze? Geef je dan op voor een workshop Schatgravers.

Kinderen

Het spel Schatgravers wordt wel eens gespeeld tijdens een momentje Aapie-Leut voor kinderen. Zo kunnen ze op een laagdrempelige manier kennis maken met het spel. Vaak spelen ze het spel dan met kinderen die ze (nog) niet kennen. Maar juist in groepjes die elkaar al wel kennen, zoals een klas, sportteam of groepje vrienden/vriendinnen, is het waardevol het spel te spelen, zodat ze elkaar op een andere manier leren kennen en waarderen. Het spel is ook leuk in te zetten bij bijvoorbeeld een kinderfeestje. Neem contact op voor de mogelijkheden als dit je leuk lijkt voor jouw zoon/dochter.

Ouders

De workshop Schatgravers voor ouders wordt georganiseerd op een avond of zaterdagochtend. In een klein groepje (max. 6 personen) speel je het spel, maak je écht contact met elkaar en krijg je speelsuggesties mee naar huis. Het spel neem je aan het eind mee zodat je het ook écht gaat inzetten thuis en ongetwijfeld het hele gezin enthousiast krijgt. De kosten voor deze 2 uur durende workshop bedragen 55 euro (en dit is incl. spel van 35 euro). Als je een groepje van minimaal 4 personen bij elkaar verzameld krijgt, is het ook mogelijk de workshop bij jullie thuis te geven.

Professionals

Kindercoach Aapie is één van de licentiehouders van het spel Schatgravers en mag deze workshop dus ook aanbieden aan professionals. In een 4 uur durende workshop spelen en ontdekken we het spel. We leren hoe we het spel op veel verschillende manieren kunnen inzetten: in de 1-op-1 coaching, in groepjes, bij intake en afsluiting van een traject en op alle mogelijke momenten en manieren tussendoor. Kortom: een spel dat ik altijd in mijn tas heb zitten omdat het zo veelzijdig inzetbaar is. De kosten voor deze inspirerende workshop bedragen 110 euro excl. BTW. Het spel kan op dezelfde dag worden aangeschaft en kost 35 euro incl. BTW.

Momentjes Aapie-Leut

Momentjes Aapie-Leut zijn er voor kinderen en mama’s. Het is even tijd voor jezelf, een momentje van niets moeten en alles kan en mag. We drinken thee (ranja, koffie of iets anders mag ook), eten wat lekkers en kletsen over wat ons bezighoudt. We delen verhalen en helpen en inspireren elkaar, vaak aan de hand van een thema, maar vaak genoeg komt er iets heel anders ter sprake. Ik kijk en luister waar jullie behoefte aan hebben. Vaak gaan we aan het eind nog creatief aan de slag of lekker even naar buiten. Kortom: echte quality-tijd, met oprechte aandacht voor jou in fijn gezelschap. De kosten bedragen 15 euro pp. 

Lezingen / ouderavonden

Kindercoach Aapie verzorgt ook lezingen of ouderavonden op locatie. Lezingen en ouderavonden zijn bij mij altijd interactief. Vaak vertel ik eerst iets over een bepaald onderwerp en gaan we daarna in groepjes zelf ervaren en doen. Op deze manier blijf je wakker en alert en het zorgt er ook voor dat de informatie beter blijft hangen. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: kindercoaching – wat is dat?, geboortepatronen – de basis, of het kind van 9. Maar ook andere onderwerpen zijn mogelijk, mail of bel me gerust voor meer informatie.