Coaching

“Vanaf het eerste kennismakingsgesprek dat wij als ouders met Anouk hadden was er een klik. Ook na de eerste afspraak met onze dochter was die klik er. In de afgelopen maanden dat onze dochter bij Anouk het coachingstraject gevolgd heeft hebben wij grote verschillen gemerkt. Van een verlegen meisje naar een meisje dat veel zelfverzekerder overkomt. Na elke afspraak keek ze uit en wij zagen dat zij de tips die zij tijdens de afspraken meekreeg in de praktijk toepast. Wij willen je daarom ook hartelijk bedanken voor alles dat je voor onze dochter en ons gedaan hebt!!”

Ouders 9-jarige dochter

“Je hebt echt het beste voor met het kind en de ouders en je laat dit op een duidelijke, lieve, humoristische manier weten.”

Ouders 9-jarige zoon

We bekeken je website en het voelde gelijk heel fijn. Onze dochter ging met veel plezier naar je toen en stapte weer vrolijk in de auto naar huis. Je bent een hele lieve, warme en relaxte vrouw met veel geduld. Je praat in kindertaal. Je bent geduldig, lief, gezellig en doet leuke dingen met de kinderen. We zijn, en waren superblij met je.

Hielke en Wendy

“We zijn nog steeds heel blij dat we de stap naar jou hebben gezet, jij was voor ons het licht aan het eind van een af en toe hele donkere tunnel, mocht er in de toekomst nog iets zijn dan zullen we zeker niet twijfelen om weer contact met jou op te nemen.”
 
Ouders 10-jarige dochter

“Je stond altijd met je advies voor ons klaar. Je gaf ons echt het gevoel dat je ons begreep en meedacht met ons. Er was ruimte voor een traan, maar ook zeker voor humor. Dat maakte het contact erg prettig. Je lange duidelijke volledige terugkoppelingen vonden wij ook fijn. We hebben er geen moment spijt van dat we contact met je hebben gezocht. Je hebt ons echt geholpen!”
 
Ouders 9-jarige zoon

Ik vond het fijn dat onze dochter zo open naar je was en het leuk vond bij je te zijn. Je bent laagdrempelig, flexibel en komt op school. Anouk is vrolijk en behulpzaam en verdiept zich echt in het kind en ook voor volwassenen ben je een goede hulp. Ga zo door!
 
Mama 6-jarige dochter

Geboorte In Kaart

“Ik ben je zo dankbaar voor het geboorte in kaart gesprek. Ik heb er echt wat aangehad. Voor mij vooral het luisterende oor, dat je tijd en ook echt de tijd nam, dat ik nergens het gevoel heb gehad dat ik iets niet kon vertellen omdat er geen tijd voor was. Je luisterde overal naar. Dat was voor het eerst in tijden dat ik er zo uitgebreid over heb gesproken en alleen dat al maakte voor mij een wereld van verschil. Dan het verslag. Dat koester ik. Dit is zo liefdevol en mooi. Wat een cadeau voor ons kind en voor ons. Ik zou iedere vrouw dit gunnen.”

Moeder

“Wauw, ik was eerst wat sceptisch over deze methode. Maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Sommige dingen zijn zo anders gelopen dan ik had gewild en dat ik nu de mooie dingen daarvan kan inzien en zie welke kwaliteiten het mijn dochter heeft opgeleverd… ik ben je zo dankbaar. En je hebt zoveel geduld, alles mag er zijn, de pijn, het verdriet, het gemis. En toch loop je met een fijn positief gevoel naar buiten. Nogmaals dankjewel!”
 
Moeder

Momentje Aapie-Leut

“Het was een erg leuke avond. Je hebt wat aan de verhalen en ervaringen van de anderen die er bij zitten. Het thema gerichte vind ik interessant, je weet direct of iets je aanspreekt of niet. Bewust een moment voor jezelf, genoten!”

Mama

“Superleuk, lekker kletsen en mooie dingen maken. Ik vond het echt gezellig, ik wil volgende keer wel weer.”

Kind 9 jaar

“De avond was gezellig, informatief met een stuk zelfreflectie, en klein en dichtbij. Dat is de intieme, informele sfeer die jij met je persoonlijkheid neerzet. Het was werkelijk een fijn samenzijn.”
 
Mama